Spokojenost s iPhonem 15 Pro klesá! Jak jsou na tom ostatní modely? (2024)

iPhone

Amaya Tomanová

8

Zhruba měsíc poté, co byly do prodeje uvedeny iPhony řady 15, byla vydána zpráva společnosti PerfectRec, podle které se hodnocení majitelů modelu 15 Pro umístilo pod iPhone13 Pro a14 Pro. Nyní nejnovější zpráva ukazuje, že spokojenost zákazníků siPhonem 15 Pro aPro Max nadále klesá, zatímco spokojenost siPhonem 15 a15 Plus předčila modely vyšší třídy.

Mohlo by vás zajímat

Apple vydal krásný krátký film natočený na iPhone15 Pro Max

Ostatní články

Jan Vajdák

2

Předešlá zpráva společnosti PerfectRec se zakládala na téměř 700 tisících uživatelských recenzí na Googlu. Svyužitím podobné metodiky se společnost PerfectRec rozhodla zjistit, jak velké procento uživatelských recenzí na iPhone15/Pro udělila smartphonům plný počet hvězdiček – tedy pět zpěti. Zajímavé je, že oba modely Pro zaznamenaly od září, kdy si smartphony pořidli první uživatelé, pokles. Oproti tomu cenově dostupnější modely iPhone15 a15 Plus zaznamenaly nárůst spokojenosti zákazníků. Obvykle mají high-endové modely vyšší hodnocení než základní varianty, ale tentokrát tomu tak nebylo.

Po počátečních 73,5% vzáří nyní iPhonu 15 Pro uděluje 5/5 hvězdiček 66,1% recenzí. Vpřípadě iPhonu 15 Pro Max došlo kpoklesu ze 77% na 72,5%. Naproti tomu uiPhonu 15 se procento hodnocení 5/5 hvězdiček zvýšilo z68,2% na 78,1% aumodelu 15 Plus poskočilo ze 70% na 73,5%. UiPhonu 15 se několik týdnů po uvedení na trh vyskytl problém spřehříváním, který byl odstraněn aktualizací iOS 17.0.3. To jistě způsobilo určité zklamání mezi prvními kupci avříjnu se to projevilo v15% všech negativních hodnocení.

1560_900_iPhone_15_Pro_back
1520_794_iPhone_15_Pro_titan
iPhone 15 Pro 21
iPhone 15 Pro 16
iPhone 15 Pro 15
iPhone 15 Pro 13
iPhone 15 Pro 14
iPhone 15 Pro 9

Vstoupit do galerie

Jaké byly tři nejčastější stížnosti na iPhone15 Pro?

  • Špatná výdrž baterie
  • Jen dílčí upgrady oproti iPhonu 14 Pro
  • Zklamání zfyzického designu avyčnívajících čoček fotoaparátu

Letos na podzim představí společnost Apple svůj iPhone16. Ten by měl podle dosavadních spekulací nabídnout vřadě směrů výraznější zlepšení, počínaje výkonem akonče fotoaparátem. Pořídili jste si nový iPhone15? Zklamal vás, nebo naopak předčil vaše očekávání? Aproč?

Témata: iPad Pro 2024, iPhone 13 pro, iPhone 15 Pro, iPhone 15, iOS 17, výdrž baterie, iStores, iPhone 13, Mobil Pohotovost, 2023

Diskuze k článku

    Moik

    Pro verze nemá žádné plus pro upgrade. MAX verze mohla někoho nalákat na 5x objektiv, mě to odradilo, zatím zůstávám u3x

    Odpovědět

    Filip

    Za mě když si kupujete takový telefon, tak většinou víte do čeho jdete. Ale koupit si telefon za 36k apak si stěžovat na design a“vyčnívající čočky” mi přijde trochu divný. Když říkají že jsou jen malé změny oproti 14 Pro, tak proč si kupovali 15?

    Odpovědět

    M

    Kúpil som 15 Pro ale toľko software chýb čo ten telefón má že radšej by som bol keby som si nechal obyčajnú 13 + 120hz displej..

    Odpovědět

    286580860

    Od začátku mi vypadává mikrofon. Takový sh*t se jen tak nevidí. 2 měsíce mi rádi na technické podpoře anic. Teď je to už na druhé reklamaci. Tak ještě jeden pokus apůjde to zbaráku. Apple 15 Pro – nekupovat.

    Odpovědět

    Alex

    Po přechodu ze 13PM na 14PM jsem si uvědomil, jak byl 13PM povedený ročník ;) 15PM vynechávám apočkám na 16PM zvětšený oz6.7″ na 6.9″ tak uvidíme..

    Odpovědět

    Smutny Pohled

    Joo. Aproto zůstávám na i13 PM anějak nemám důvod na upgrade. Stejně jak Apple watch 7.

    Odpovědět

    Tuzex

    Hmmm lidi budou vzdycky nespokojeni. Ikdyby ten telefon byl zadarmo. 😆 me se libi jak ctu kazdy rok,ze novy model stoji za prd… ale pak za rok zase ctu same komentare,jak je vyborny rok stary model,ze nema smysl kupovat novy apod.. hovna 😆 ze kazdy pocka az na ten dalsi… pritom vyleze IP16 abude mit zasemale zmeny,tak lidi budou shanet IP15 😆 proste češi… ty vole tak bud chci novy telefon amaˇ na to penize nebo ne. Ja jsem na IP12Pro achci novy model jen kvuli 120hz… jinak nych zustal… ale kdybch se mel rozhodovat na zaklade komentaru na LSA,tak skoncim uIphone3G 🔱😆

    Odpovědět

    Adam

    Nikdy sem oiPhonu nečetl, obzvláště ne vzahraničí, že současný model je nepovedený aže loňský byl lepší. Až teď je to poprvé. Otom že má aktuální iPhone mouchy achyby to ano, ale dřív nikdo neříkal jak oproti tomu je loňský model lepší. Maximálně se posuzuvalo jestli se vyplatí ztoho atoho přejít na novy model ato je vše. Takže je to poprvé.

    Odpovědět

Vložte vlastní komentář

Jsem odborník na mobilní technologie a produkty společnosti Apple, a to jak z hlediska hardwaru, tak softwaru.

Jsem dlouholetým uživatelem produktů společnosti Apple a mám hluboké znalosti o iPhone zařízeních a jejich specifikacích. Mám zkušenosti s užíváním různých modelů iPhone, a to jak v osobním, tak i pracovním prostředí. Mám také zkušenosti s vývojem mobilních aplikací pro iOS prostředí a jsem seznámen s nejnovějšími trendy a inovacemi v oblasti mobilních technologií.

Informace o konceptech použitých v článku

Článek se zaměřuje na srovnání spokojenosti uživatelů s různými modely iPhonů, zejména nových modelů řady 15 a 15 Pro. Zde jsou některé koncepty, které jsou v článku zmíněny a které jsou důležité pro pochopení srovnání:

  1. Modely iPhonů: Článek se zabývá několika modely iPhonů, včetně iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, a iPhone 15 Pro Max. Srovnává jejich spokojenost uživatelů a změny v hodnocení od uvedení na trh.

  2. Společnost PerfectRec a uživatelské recenze: Společnost PerfectRec provádí výzkum prostřednictvím uživatelských recenzí a vydává zprávy o spokojenosti uživatelů s různými produkty, v tomto případě s iPhony. Zpráva se zakládá na téměř 700 tisících uživatelských recenzí na Googlu.

  3. Hodnocení a recenze uživatelů: Článek zmiňuje změny v procentuálním hodnocení 5/5 hvězdiček u jednotlivých modelů iPhonů od jejich uvedení na trh. Ukazuje, jak se spokojenost uživatelů mění v závislosti na konkrétních modelech.

  4. Problémy s iPhonem 15 a aktualizace: Článek popisuje problém s přehříváním u modelu iPhone 15 a zmiňuje, že byl odstraněn aktualizací iOS 17.0.3. Tento problém ovlivnil spokojenost uživatelů a vedl k negativním recenzím.

  5. Diskuze o nových modelech iPhonů: Článek zmiňuje také diskuzi mezi uživateli ohledně nových modelů iPhonů, kde se objevují různé názory a zkušenosti s konkrétními modely.

Toto jsou klíčové koncepty, které jsou důležité pro pochopení obsahu článku o nových modelech iPhonů a srovnání jejich spokojenosti uživatelů.

Spokojenost s iPhonem 15 Pro klesá! Jak jsou na tom ostatní modely? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5704

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.