Download de beste VPN voor iOS (iPhone en iPad) (2024)

Wat is een VPN voor iPhone en iPad?

Een VPN (virtual private network) op je iPhone of iPad beveiligt je internetverbinding en beschermt je gegevens tegen hackers en snoopers. Wanneer je een VPN-app op je iOS-apparaat instelt en verbinding met een VPN-server maakt, versleutelt deze alle gegevens die je apparaat verzendt en ontvangt. Een VPN verbergt ook je IP-adres en virtuele locatie voor meer privacy, veiligheid en internetvrijheid.

Een VPN op een iPhone of iPad instellen

De gemakkelijkste, snelste en configuratievrije manier om NordVPN op je iPhone of iPad te installeren.

01

Download

Download de NordVPN iOS-app in de App Store.

02

Registreer

Tik op ‘Sign up’ om een nieuwe account aan te maken of op ‘Log in’ als je er al een hebt.

03

Verbind

Tik op ‘Quick Connect’ voor onmiddellijke VPN-bescherming.

Stel je VPN-verbinding handmatig in met behulp van het OpenVPN-protocol.

01

Download

Download de OpenVPN Connect iOS-app in de App Store.

02

Configureren

Download het .OVPN-configuratiebestand en voer je NordVPN-gegevens in.

03

Verbind

Zet de schakelaar in de OpenVPN-app aan om verbinding met een VPN te maken.

Configureer VPN-verbinding handmatig met behulp van het IKEv2-protocol.

01

Download

1. Download en installeer het NordVPN IKEv2-certificaat.

02

Vertrouw

Ga naar ‘Settings’ → ‘Profile downloaded’, en zet het certificaat op ‘Always trust’.

03

Configureren

Voeg de VPN-server toe en voer je NordVPN-gegevens in.

04

Verbind

Zet de schakelaar in ‘Settings’ aan om verbinding met een VPN te maken.

Instructies voor handmatige IKEv2/IPSec-configuratie

Waarom moet je een VPN op een iPhone of iPad gebruiken?

Download de beste VPN voor iOS (iPhone en iPad) (1)

Veilige toegang tot content

Bezoek je favoriete websites en krijg overal veilig toegang tot je favoriete content. Het gebruik van een VPN op je iPhone of iPad geeft je meer online vrijheid terwijl het je gegevens veilig houdt.

Download de beste VPN voor iOS (iPhone en iPad) (2)

Verander je IP-adres

Door verbinding te maken met een VPN-server verandert het IP-adres van je apparaat. Hackers, overheden en internetproviders kunnen je virtuele locatie niet langer achterhalen — of je online activiteiten volgen.

Download de beste VPN voor iOS (iPhone en iPad) (3)

Bescherm je iOS-apparaat

Hou je iPhone of iPad veilig wanneer je openbare wifi gebruikt. Threat Protection Lite van NordVPN zal ook malware, advertenties, en tracking scripts blokkeren voor een nog betere en veiligere surfervaring op het web.

Kies de NordVPN-app voor je iOS-apparaat

Download NordVPN voor je iPhone of iPad — en geniet overal van premium VPN-bescherming.

Snelste VPN-verbinding

NordVPN’s revolutionaire NordLynx-protocol biedt ultrasnelle verbindingssnelheden, zodat je ongestoord kunt browsen, werken en gamen.

Sterke encryptie

Beveilig de internetverbinding op je telefoon met AES-256-bits-encryptie en bescherm je gegevens tegen internetproviders, hackers en overheden.

Wereldwijd servernetwerk

NordVPN heeft 6000+ servers in 61 landen zodat je kunt genieten van een snellere verbinding en meer internetvrijheid.

Threat Protection Lite

Blokkeer vervelende en potentieel schadelijke advertenties voor extra privacy en bescherming op je iPhone of iPad.

Geavanceerde functies

Til je online beveiliging naar een hoger niveau met NordVPN’s geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Kill Switch, Onion Over VPN, en Dark Web Monitor.

Eenvoudige app

Met de NordVPN iOS-app kun je je internetverbinding in een paar tikken en swipes beveiligen (zelfs op openbare wifi). Eenvoudiger kan niet.

Siri-sneltoetsen

De NordVPN iOS-app is compatibel met Apple’s stembediening. Stel Siri sneltoetsen in – en geniet onderweg van handsfree VPN-bescherming.

Bescherm 6 apparaten met één account

Beveilig al je apparaten met slechts één NordVPN-account. NordVPN heeft intuïtieve apps voor de populairste smart devices (inclusief Mac-computers en smart TV’s).

Veelgestelde vragen

Geniet van een probleemloze online ervaring met NordVPN

Verberg je locatie, verander je IP-adres, surf online zonder beperkingen en geniet van je favoriete content met een risicovrije VPN. Als je niet 100% tevreden bent, laat het ons dan binnen 30 dagen na de aankoopdatum weten en ontvang een volledige terugbetaling.

Koop NordVPN

Download de beste VPN voor iOS (iPhone en iPad) (10)

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

Ik ben een expert op het gebied van VPN's voor iPhone en iPad. Ik heb uitgebreide kennis en ervaring met dit onderwerp en kan je helpen met al je vragen en informatiebehoeften.

Een VPN (Virtual Private Network) op je iPhone of iPad zorgt voor beveiliging van je internetverbinding en beschermt je gegevens tegen hackers en nieuwsgierige mensen. Wanneer je een VPN-app op je iOS-apparaat instelt en verbinding maakt met een VPN-server, worden alle gegevens die je apparaat verzendt en ontvangt versleuteld. Een VPN verbergt ook je IP-adres en virtuele locatie, waardoor je meer privacy, veiligheid en internetvrijheid hebt.

Om een VPN op een iPhone of iPad in te stellen, zijn er verschillende opties beschikbaar. De gemakkelijkste manier is om de NordVPN-app te downloaden vanuit de App Store en de instructies te volgen om een account aan te maken en verbinding te maken met een VPN-server. NordVPN biedt ook handmatige configuratie-opties met behulp van het OpenVPN-protocol of het IKEv2-protocol. Deze opties vereisen het downloaden van de juiste apps en configuratiebestanden en het invoeren van je NordVPN-gegevens.

Met een VPN op je iPhone of iPad kun je veilig toegang krijgen tot content, je IP-adres veranderen en je iOS-apparaat beschermen wanneer je openbare wifi gebruikt. NordVPN biedt ook extra functies zoals Threat Protection Lite, snelle verbindingssnelheden, sterke encryptie en een wereldwijd servernetwerk.

Als je NordVPN op je iPhone wilt gebruiken, kun je de NordVPN iOS-app downloaden vanuit de App Store. Zodra je bent ingelogd, kun je met één tik verbinding maken met de beste beschikbare server of een specifieke VPN-serverlocatie kiezen.

Het gebruik van een VPN op je iPhone heeft over het algemeen geen merkbare invloed op je verbindingssnelheid. In feite kan het gebruik van een VPN helpen bij het voorkomen van bandbreedtebeperkingen die soms worden opgelegd door internetproviders.

De functies van de NordVPN iOS-app kunnen variëren afhankelijk van het gekozen VPN-protocol. Obfuscated servers zijn bijvoorbeeld alleen beschikbaar als je het OpenVPN-protocol gebruikt. Je kunt toegang krijgen tot de functies die niet zichtbaar zijn in de NordVPN iOS-app door het VPN-protocol te wijzigen in de app-instellingen.

NordVPN is compatibel met alle iPhones en iPads die draaien op iOS 13.0 of hoger, inclusief modellen zoals iPhone SE, iPhone 14 Pro, iPad Air 2 en iPad Mini (5e generatie).

Het aanbevolen VPN-protocol voor iOS is NordLynx, dat een goede combinatie biedt van snelheid en veiligheid. Je kunt echter ook overschakelen naar andere VPN-protocollen in de NordVPN-app.

De NordVPN iOS-app is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Japans, Spaans, Koreaans, Italiaans, Braziliaans Portugees, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Zweeds.

Ik hoop dat deze informatie je helpt bij het begrijpen van VPN's voor iPhone en iPad. Als je nog meer vragen hebt, sta ik klaar om je te helpen!

Download de beste VPN voor iOS (iPhone en iPad) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6170

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.