6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (2024)

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (1)

Verkkoyritykset ovat jatkuvassa hakkeroinnin, kyberhyökkäysten, haittaohjelmahyökkäysten ja tietomurtojen vaarassa. Vaikka suuret yritykset voivat suojata tietonsa yksityisellä verkolla, pienillä yrityksillä, joilla ei ole IT-infrastruktuuria ja rajoitetut resurssit, ei ole tätä mahdollisuutta.

Ainoa tapa suojata verkkosi on VPN. Pienyritykset tarvitsevat skaalautuvan VPN:n, jossa on parhaat salausstandardit, itsenäisesti testatut tietosuojakäytännöt, käyttäjien hallinta ja muut liiketoimintalähtöiset ominaisuudet.

Markkinoilla on monia VPN-verkkoja, mutta kaikki eivät sovellu yritykselle. Olemme valinneet listalle 6 parasta VPN:ää pienyrityksille alhaalla.

Lue lisää ...

Keskeiset ostokset:

  • VPN auttaa sinua ohittamaan hallituksen määräämät ja maantieteelliset rajoitukset ja turvaa selauskokemuksesi.
  • Pienyritysten parhaat VPN:t ovat NordVPN, joka tunnetaan strong turvatoimenpiteet ja monipuoliset palvelinvaihtoehdot; ExpressVPN, joka tarjoaa nopeat yhteydet ja luotettavan suorituskyvyn; ja Surfshark, joka tunnetaan kustannustehokkuudestaan ​​ja rajattomasta laitetuesta, mikä takaa pienyritysten verkkojen turvallisen ja tehokkaan toiminnan.
  • NordVPN on johtava VPN-vaihtoehtomme pienyrityksille, ja sen mukana tulee 30 päivän ilmainen kokeilujakso ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Sitä vastoin Proton VPN on parhaat ilmaiset suunnitelmat.

Paras VPN pienyrityksille: ilmainen ja maksullinen

#1 paras kokonaisuutena

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (2)

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (3)

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (4)6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (5)
VPN-palveluntarjoajaNordVPNExpressVPNSurfsharkAtlas VPN
Palvelinten lukumäärä:5000 +3000 +3200 +750 +
Palvelinmaiden lukumäärä60 +94 +6537
24 / 7 tuki✔️✔️✔️✔️
Maksimi yhteydet65RajoittamatonRajoittamaton
meidän Review Arvioimme VPN:t sellaisten tekijöiden perusteella, kuten nopeus, käyttökokemus, kaistanleveys, tuetut maat, hinnoittelu, ei lokikäytäntöä jne.

Loistava – 9.8

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (6)

Loistava – 9.7

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (7)

Hyvä - 9.6

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (8)

Hyvä - 9.5

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (9)

Ilmainen kokeilu VPN:t tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta sinun on ensin tilattava 1 kuukauden suunnitelma.30 päivää30 päivää30 päivää30 päivää
LinkkiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksi

Tässä on 6 parasta VPN:ää, jotka sopivat parhaiten pienyrityksellesi.

1) NordVPN

Nopeat ja luotettavat palvelimet

NordVPN on yksinoikeudella liiketoimintasuuntautunut VPN-teema, NordLayer. Se on helppo asentaa, ja se sisältää etäkäyttövaihtoehdon, jolla voidaan tavoittaa työntekijät missä tahansa 33 eri maassa. NordLayer lupaa sujuvan, vakaan ja turvallisen yhteyden pienyrityksellesi. VPN suojaa pilvitietokantaasi erinomaisesti ja helpottaa kansainvälistä viestintää. Se toimii myös luotettavana suojana, joka suojaa asiakaslokeja ja yrityksesi arkaluontoisia tietoja.

NordLayerin lisäturvaominaisuudet minimoivat hakkeroinnin, verkkorikosten ja nuuskimisen mahdollisuuden. Käyttäjät saavat myös keskitetyn kojelaudan toiminnan ohjaamiseksi ja tiedonkäytön seuraamiseksi.

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (10)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, IOS, MacOS, Linux ja Android.
Palvelimien lukumäärä: 5500 +Palvelinmaat: 60Sivustolta sivustolle: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläTappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
YouTube TV Netflix, iPlayer, Amazon Pääministeri, Hulu
Toiminnan perusta: PanamaIP-osoitteet: Omistettu ja jaettuSimultaneome-yhteys: 6
Hinnoittelu: Alkaen 3.29 $/kk.
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Mitä pienyritykset saavat:

✔️ Sivustolta sivustolle: NordLayerin sivustojen välisen ominaisuuden avulla yritykset voivat yhdistää eri paikoissa olevat työntekijät samaan VPN-verkkoon.

✔️ CyberSec: NordLayerin sisäänrakennettu CyberSec-ominaisuus estää automaattisesti varjoisat sivustot. Se myös suodattaa roskapostit ja haittaohjelmat ja mahdollistaa stressittömän ja turvallisen selauskokemuksen.

✔️ Salaus ja tietoturva: NordLayerissa on AES-256-salaus, oma IP-vaihtoehto ja laitteen suojausskannaus. Lisäksi se toimii ylivertaisilla protokollilla, kuten OpenVPN ja IKEv2. NordLayer arvostaa yrityksen yksityisyyttä yli kaiken, ja sillä on itsenäisesti testattu kirjautumattomuuskäytäntö.

✔️ Nopeus: NordLayerin nopeutta lisää sen oma VPN-protokolla, NordLynx. Käyttäjät nauttivat salamannopeasta nopeudesta kaikissa tunneleissa ilman viivettä tai nopeuden kuristusta.

✔️ Käyttäjien hallinta: NordLayerilla on yrityskohtainen infrastruktuuri, joka voi integroida useita laitteita useisiin paikkoihin.

✔️ Asiakastuki: NordLayer tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua 24/7 livenä chatbot, Email, Knowledge Base -oppaat ja usein kysytyt kysymykset. Asiakaspalvelijat vastaavat muutamassa minuutissa ja ovat ammattimaisesti koulutettuja käsittelemään kyselyitä kaikista aiheista.

Plussat

Yksinkertainen ja keskitetty billprosessia.
Double VPN lisää turvallisuutta.
luotettava tappaa kytkin ominaisuus, joka katkaisee välittömästi verkon, kun VPN katkaistaan
Rajoittamaton kaistanleveys ja data.

MIINUKSET

Rajoitetut laiteyhteydet

Vierailla NordVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

2) ExpressVPN

Paras salaus

ExpressVPN tarjoaa ensiluokkaista tietoturvaa, yksityisyyttä ja helppokäyttöisyyttä pienyrityksille ympäri maailmaa. VPN:n mukana tulee myös luokkansa paras salaus, nopea nopeus ja luotettava yhteys.

Vaikka sinulla ei ole yrityskohtaista suunnitelmaa, ExpressVPN on yksi parhaista VPN-verkoista yrityksille laajan palvelinpeittoalueen, vankkojen tietosuojakäytäntöjen ja sivustojen välisen ominaisuuden ansiosta. ExpressVPN laaja valikoima palvelimia tukee yli 90 maassa. Se sopii parhaiten pienille 5-10 työntekijän yrityksille ja yksinyrittäjille.

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (11)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Android, Windows, Linux, iOS ja MacOS
Palvelimien lukumäärä: 3000 +Palvelinmaat: 94Sivustolta sivustolle: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonAsiakaspalvelu: 24 / 7 Live Chat-tukiAutomaattinen tappokytkin: Kyllä
Pystyy poistamaan eston:
HBO Max, Netflix, Huluja Amazon Päävideo.
Toiminnan perusta: Britannian NeitsytsaaretIP-osoitteet: YhteinenSimultaneome-yhteys: 5
Hinnoittelu: Alkaen 6.67 $/kk.
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Mitä pienyritykset saavat:

✔️ Salaus ja tietoturva: ExpressVPN tarjoaa parhaan AES 256-GCM -salauksen kaikissa tilaussuunnitelmissa. Pienet yritykset saavat myös luotettavan tappamiskytkimen ja jaetut tunnelointiominaisuudet paremman ja hallitun VPN-käytön parantamiseksi.

✔️ Täydellinen välityssalaisuus: ExpressVPN tarjoaa tämän edistyneen suojausominaisuuden yrityksesi arkaluonteisten tietojen suojaamiseen. Se muuttaa automaattisesti salausavaimia minimoiden vahingot jopa tietomurron sattuessa.

✔️ Nopeus: Kanssa ExpressVPN, sinulla on mahdollisuus muodostaa yhteys tuhansiin palvelimiin kaikkialta maailmasta. Tämä varmistaa erittäin nopean nopeuden ja luotettavan yhteyden koko istunnon ajan.

✔️ Yksityisyys: ExpressVPN ei tallenna lokeja. Ainoat yrityksen säilyttämät tiedot ovat palvelimen valinta ja käytetty kaistanleveys. Lisäksi, ExpressVPN sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaarilla, joilla ei ole tiedonkeruulakeja.

✔️ Uhkien hallinta: ExpressVPNYrityksen oma mainosten esto, joka estää roskapostisivustot ja suojaa työntekijöitä ja yrityksiä huijareilta ja hakkereilta.

✔️ Asiakastuki: ExpressVPN tarjoaa 24/7 live-chatin ja Email tukea asiakkaille. Asiakaspalveluhenkilöstö on ammattitaitoista, ystävällistä ja innokas vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin aina.

Plussat

Aloittelijaystävällinen käyttöliittymä ja samanlainen asettelu kaikissa laitteissa
TrustedServer-tekniikka, joka pyyhkii tiedot jokaisen istunnon jälkeen.
Esiasennettu reititinsovellus, jonka avulla VPN voi muodostaa yhteyden rajoittamattomiin laitteisiin.
Huippuluokan suojausominaisuudet ja salausstandardit.

MIINUKSET

Ei erillisiä IP-osoitteita
Yksi kalleimmista VPN-verkoista

Vierailla ExpressVPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

3) Surfshark VPN

Turvallinen ja edullinen

Surfshark tarjoaa monipuolisen VPN-palvelun pienyritysten omistajille ympäri maailmaa. Joitakin yritysten omistajien parhaita etuja ovat salaus salausjärjestelmä, nopea nopeus ja yksityisyys. Tämä VPN tarjoaa vakaan yhteyden, jota helpottaa tuhansien palvelimien tiheä verkko maailmanlaajuisesti ja Fast WireGuard -protokolla.

Surfshark on johtava VPN-valinta aloittelijaystävällisen käyttöliittymänsä, suojausstandardien ja monipuolisten protokollavaihtoehtojensa ansiosta. Sillä ei kuitenkaan ole liiketoiminta-alaa, se tarjoaa eksklusiivisia suunnitelmia pienille yrityksille.

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (12)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, IOS, MacOS, Linux, Android, Android TV, Apple TV ja Fire TV.
Palvelimien lukumäärä: 3200 +Palvelinmaat: 65Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläSivustolta sivustolle: Ei
Pystyy poistamaan eston:
YouTube TV Netflix, iPlayer, Amazon Pääministeri, Hulu
Toiminnan perusta: Britannian NeitsytsaaretIP-osoitteet: YhteinenSimultaneome-yhteys: Rajoittamaton
Hinnoittelu: Alkaen 2.30 $/kk.
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Mitä pienyritykset saavat:

✔️ CleanWeb: Surfshark parantaa käyttökokemusta estämällä haittaohjelmat, mainokset, roskapostit ja ärsyttävät ponnahdusikkunat. Se myös estää videomainosten automaattisen lataamisen ja estää hämäriä HTTP-sivustoja.

✔️ Jaettu tunnelointi: Surfsharkn jaetun tunnelointiominaisuuden, jota kutsutaan nimellä Bypasser, avulla käyttäjät voivat valita, mihin verkon osiin päästään VPN:n kautta. Tämän vaihtoehdon avulla pienet yritykset voivat pitää VPN:n vain työkäyttöön.

✔️ Salaus ja tietosuoja: Surfshark tarjoaa valinnan ChaCha20-salauksen ja AES-256:n välillä, jotka molemmat ovat erinomaisia ​​salausstandardeja. Se ylläpitää myös kirjautumattomuutta, vaikka sitä ei ole vielä testattu itsenäisesti.

✔️ Asiakastuki: SurfsharkTukihenkilöstö vastaa kyselyihin 24/7 live-chatin kautta, Email, ja UKK. Sivustolla on myös oppaita ja artikkeleita, jotka käsittelevät ohjelmiston teknisiä ominaisuuksia.

Plussat

Siinä on kaksivaiheinen todennus laitteidesi suojaamiseksi
Siinä on ainutlaatuinen naamiointitila, joka piilottaa liikennettäsi Internet-palveluntarjoajaltasi.
Tarjoaa Remote Access VPN rajattomasti sijainteja.
Siinä on sisäänrakennettu GPS-huijaus, joka ohittaa maantieteelliset rajoitukset ympäri maailmaa.

MIINUKSET

Ei sivustojen välistä VPN:ää

Vierailla Surfshark >>

30 päivän ilmainen kokeilu

4) Atlas VPN

Parhaat suojausominaisuudet

Atlas VPN on turvallinen ja yksityinen VPN pienyrityksellesi. Se suojaa tietosi ja yritystietosi edistyneillä suojausominaisuuksillaan ja salauspalveluillaan.

Atlas VPN on helppo asentaa ja mukana tulee sujuva sovellustoiminto. Vakioominaisuuksien lisäksi Atlas VPN sisältää monia liiketoimintalähtöisiä ominaisuuksia, kuten MultiHop+ ja industrial mainosten estäjät.

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (13)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, IOS, MacOS, Linux, Android, Android TV, Fire TV ja Amazon FireStick.
Palvelimien lukumäärä: 750 +Palvelinmaat: 38Jaettu tunnelointi: Kyllä
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: KylläSivustolta sivustolle: Ei
Pystyy poistamaan eston:
BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube TV Amazon tärkein
Toiminnan perusta: YhdysvallatIP-osoitteet: Omistettu tai jaettu.Simultaneome-yhteys: Rajoittamaton
Hinnoittelu: Alkaa $ 2.05 / kuukausi
Ilmainen kokeilu: Kyllä - 30 päivääTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Mitä pienyritykset saavat:

✔️ Tietomurron valvonta: Data Breach Monitor on jatkuva skanneri, joka etsii tietomurtoja kaikkien vuotaneiden tietokantojen kautta ja yhdistää sinut e.mail osoite ja varoitukset altistumisen varalta.

✔️ SafeSwap: Atlas VPN on ainutlaatuinen SafeSwap-ominaisuus, joka vaihtaa IP-osoitteesi ajoittain. Näin yhteytesi turvataan useilla salauksilla.

✔️ SafeBrowse: Atlas VPNAinutlaatuinen SafeBrowse-ominaisuus estää haitalliset verkkosivustot, joiden tiedetään asentavan haittaohjelmia ja salauskaappausohjelmia laitteillesi. Tämä ominaisuus tekee Atlas VPN yksi parhaista yritysten VPN:istä tarjoajia markkinoilla.

✔️ WireGuard-protokolla: Atlas VPNWireGuard-protokolla tarjoaa loistavan nopeuden päivittäiseen liiketoimintaan. WireGuard-protokollan lisäksi käyttäjillä on myös mahdollisuus valita IPSec/IKEv2-protokollasta.

✔️ Salaus ja tietoturva: Atlas VPN tarjoaa Network Kill Switchin, joka pysäyttää automaattisesti kaikki toiminnot, jos VPN-yhteys katkeaa tai yhteys on epävakaa. Tämä auttaa estämään DNS-vuodot tai IP-osoitteen altistumisen. Se suojaa tietosi ChaCha20- ja AES-256-salauksella ja tunneloi yhteytesi IPSec/IKEv2:n ja WireGuardin kautta.

✔️ Asiakastuki: Atlas VPN tukee asiakkaitaan 24/7 live-chatin kautta, Email, Knowledge Base -oppaat ja valmiiksi vastatut usein kysytyt kysymykset. Asiakkaat voivat lähettää kysymyksensä suoraan osoitteeseen Atlas VPN sovellus tai mail heidän kyselynsä tuki@atlasvpn.com.

Plussat

Kohtuuhintainen VPN ja sisältää ilmaisen version 30 päivän rahat takaisin -takuulla.
Sisäänrakennetut mainossuodattimet takaavat turvallisen selauskokemuksen
Monivaiheinen todennus parantaa tilin turvallisuutta
Tasaisen nopea nopeus ilman viivettä

MIINUKSET

Palvelimet on rajoitettu vain 42 maahan.

Vierailla Atlas VPN >>

30 päivän ilmainen kokeilu

5) ProtonVPN

Paras ilmainen VPN pienyrityksille

ProtonVPN on monipuolinen VPN-palveluntarjoaja edistyneillä tunnelointi- ja salausprotokollalla. Tämä VPN on erinomainen suorituskyvyn, nopeuden ja turvallisuuden suhteen, ja sitä käyttävät pienyritykset maailmanlaajuisesti päivittäiseen toimintaansa.

Tietosuoja- ja suojausominaisuuksien lisäksi Proton VPN on myös laajalti tunnettu nopeudestaan, jota vauhdittaa laaja palvelinverkosto ympäri maailmaa. Proton VPN ohittaa maantieteelliset rajoitukset vapauttaa sisältökirjastojen eston ympäri maailmaa ja antaa sinun suoratoistaa HD-sisältöä ilman buffering. Pienyritysten omistajat voivat testata ominaisuuksia sen kautta ilmainen VPN suunnitelma.

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (14)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, IOS, MacOS, Linux, Android, Android TV ja Chromebook.
Palvelimien lukumäärä: 2100 +Palvelinmaat: 67Jaettu tunnelointi: Joo
Tietojen käyttöoikeus: RajoittamatonTorrentointi: JooSivustolta sivustolle: Ei
Pystyy poistamaan eston:
Netflix, Amazon Pääministeri, Hulu, iPlayer, YT
Toiminnan perusta: SveitsiIP-osoitteet: Omistettu tai jaettu.Simultaneome-yhteys: 10
Hinnoittelu: Alkaen 4.99 $/kk.
Ilmainen kokeilu: Elinikäinen ilmainen peruspakettiTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Mitä pienyritykset saavat:

✔️ NetShield-mainosten esto: Proton VPNYrityksen huippuluokan mainosten estotoiminto, NetShield, estää yksityisyyttä loukkaavat mainokset ja suodattaa hakutuloksiasi. Se myös estää raskaiden mainosten lataamisen ja haittaa verkkosivustojen seurantaa. Lopuksi saat mahdollisuuden nähdä, kuinka monta verkkosivustoa on estetty reaaliajassa.

✔️ DNS-vuotosuojaus: ProtonVPN tarjoaa erinomaisen DNS-vuodosuojauksen strong-salausprotokollat ​​ja IPv6-vuotojen esto. VPN-palvelulla on oma DNS-palvelu, jolla varmistetaan, ettei mikään kolmas osapuoli saa haltuunsa yrityksesi ISP:tä ja salaamatonta IP-osoitetta.

✔️ Täydellinen eteenpäinsalaisuus: Protonin täydellinen välityssalaisuus (PFS) -ominaisuus suojaa selaushistoriasi ainutlaatuisilla salausavaimilla. Tästä syystä kaikki aiemmat istunnot on merkitty itsenäisesti, jotta vältytään mahdollisilta tietomurroilta tai tietomurroilta tulevaisuudessa. Tämä ominaisuus tekee siitä yhden parhaista VPN:istä pienille yrityksille, jotka haluavat suojata tietonsa.

✔️ Salaus ja tietoturva: Jokainen Proton VPN palvelimella on AES-256-salaus. VPN tarjoaa myös vakiotietosuojaominaisuuksia, kuten kirjautumattomuuskäytännön ja vaihtoehtoisen palvelimen reitityksen.

✔️ Asiakastuki: Proton VPN tarjoaa kattavan asiakastuen email, käyttöohjeet ja usein kysytyt kysymykset. Voit nostaa tukilipun email. Yhtiö ylläpitää myös alipalvelua osoitteessa /ProtonVPN, jossa käyttäjiä kaikkialta maailmasta kutsutaan jakamaan tiedustelunsa ja ongelmansa.

Plussat

Kaksivaiheinen todennus lisää turvallisuutta.
Rajaton kaistanleveys ja tiedonkäyttö yritykselle.
Käytettävissä oleva ilmainen sopimus, joka sisältää lähes kaikki maksullisen tason ominaisuudet.

MIINUKSET

Asiakkaan hidas vastausaika, koska asiakashenkilöstö työskentelee Euroopassa ja työskentelee eri aikataulussa .

Vierailla ProtonVPN >>

Elinikäinen ilmainen peruspaketti

6) Kehä 81

Paras VPN pienyrityksille

Perimeter 81 on suositeltava ratkaisu yrityksesi VPN-tarpeisiin. Sen mukana tulee nopeat palvelimet ja huippuluokan tietoturva, jotka sopivat yrityksille. Siinä on myös hienostunut keskusohjauskojelauta, live-asiakastuki ja muita tärkeitä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sujuvan liiketoiminnan.

Sen avulla voit myös skaalata VPN-käyttöä, hallita käyttäjiä eri paikoissa, lisätä uusia jäseniä ja suojata yrityksesi tietoja.

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (15)

Tärkeimmät tiedot:

Tuetut alustat:
Windows, IOS, MacOS, Linux ja Android.
Palvelinten lukumäärä: 799 +IP-osoite: Omistettu tai jaettu.Sivustolta sivustolle: Joo
Yhdistettyjen laitteiden määrä: 5Toiminnan perusta: IsraelHinnoittelu: Alkaen 8 $/kk.
Rahat takaisin takuu: 30 DaysTämän päivän paras tarjous: Tarkista nyt!

Mitä pienyritykset saavat:

✔️ Suojattu verkkoyhdyskäytävä: Perimeter 81 suojaa yrityksen arkaluontoisia tietoja henkilökohtaisen verkkosuodatusominaisuuden avulla. Tämä mahdollistaa myös keskusohjauspaneelin yhdistämisenlaterestää työntekijöiden pääsyn tietyille verkkosivustoille.

✔️ Laitteen asennon tarkistus (DPC): DCP on toinen yrityslähtöinen ominaisuus, joka varmistaa, että työntekijät muodostavat yhteyden VPN-verkkoon vain suojatuilla laitteilla.

✔️ Salaus ja tietoturva: Saat huippuluokan salauksen Perimeter 81:llä. Muita suojausominaisuuksia ovat luotettava automaatti tappaa kytkin, kaksivaiheinen todennus, jaettu tunnelointija turvallisen nettimatkan. VPN varmistaa myös yksityisyyden tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä.

✔️ Salamannopea nopeus: Perimeter 81 käyttää Wire Guard -protokollaa, joka yhdistää tehokkaan toimituksen ja vankan suojauksen antamaan koko toimistollesi vakaan nopean yhteyden. Nopeus voi nousta jopa 1,000 XNUMX Mbps yhdyskäytävää kohti.

✔️ Keskuskojelauta: Perimeter 81 tarjoaa puhtaan ja yksityiskohtaisen Monitoring Dashboardin, joka päivitetään minuutin välein. Sen avulla voit tarkastella verkon nopeutta, aktiivisia istuntoja ja datan käyttöä reaaliajassa. Voit myös saada pääsyn tiettyyn details kojelaudan suodatuksen kautta.

✔️ Asiakastuki: Perimeter 81 tarjoaa tukea maksullisille käyttäjille erillisen chatin ja email. Premium- ja Premium Plus -tilaajat saavat myös puhelintukea ja henkilökohtaiset tilivastaavat. Tukiagentit ovat ammattitaitoisia ja vastaavat muutamassa minuutissa.

Plussat

Siinä on eniten liiketoimintasuuntautuneita ominaisuuksia.
Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja helppokäyttöinen sovellusasettelu.
Erinomaiset verkonhallintaominaisuudet.
Oma IP-osoite
Kätevä kojelauta ja keskusohjausjärjestelmä.
Sujuva integrointi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa.

MIINUKSET

Hyvin vähän palvelimia maailmanlaajuisesti
Kallisella puolella.

Linkki: https://app.perimeter81.com/workspace/create/email

Vaihtoehdot: Parhaat VPN:t yrityksille

Vaikka VPN:t tekevät hyvää työtä yhteytesi salaamisessa ja tietojesi suojaamisessa, ne eivät välttämättä sovi organisaatiollesi useista syistä. Tässä tapauksessa voit valita älykkään liiketoiminnan VPN-vaihtoehdot.

Tässä on joitain johtavia huomioita yritysten VPN-vaihtoehdoista:

1) Onion Router (TOR): TOR browser on tehokas tilausketjujen verkosto, joka piilottaa sivustosi sisääntulon yhteydessä. Joten aina kun pyydät sivustoa, pyyntösi salataan ja siirtyy sitten tulosolmuun. Voit pyytää "sisääntulosolmua" tietojesi salaamiseksi. Jokaisen lisätyn solmun yhteydessä salauskerrokset lisätään automaattisesti verkkoosi.

Linkki: https://www.torproject.org/

2) Siilo: Silo on hienostunut pilvipohjainen verkkoselain, joka peittää yhteytesi ja estää paikallisia päätepisteitä risteämästä toisiaan. Toimintaa tapahtuu muualla. Lisäksi Silo myös tarkastaa sivustot ja estää roskapostitiedostojen automaattisen latautumisen.

Linkki: https://www.authentic8.com/products/silo-for-research

Business VPN vs. Personal VPN

Business VPN eroaa henkilökohtaisesta VPN:stä hinnoittelun, käyttötapauksen, skaalautuvuuden, kattavuuden ja samanaikaisuuden suhteen.neoyhteyksiä ja käyttäjien hallintaa.

Tässä ovat tärkeimmät erot näiden kahden välillä:

  • Palvelimen ylikuormitus: Yritysten VPN:t tarjoavat omistetut palvelimet jokaiselle käyttäjälle. Tämä johtaa siihen, että käyttäjät saavat suuremman nopeuden ja luotettavan suorituskyvyn. Henkilökohtainen VPN yhdistää usein tuhansia käyttäjiä yhteen palvelimeen. Tämä hidastaa nopeutta ja johtaa usein palvelimen ylikuormitukseen.
  • Useita yhteyksiä: Yritysten VPN-verkkojen avulla kaikki työntekijät voivat muodostaa yhteyden verkkoon ilman, että jokaisessa laitteessa vaaditaan yksittäisiä kirjautumisia.
  • Skaalautuvuus: Business VPN:t voivat skaalata yrityksen vaatimusten mukaan. Kun taas henkilökohtaisilla VPN-verkoilla on hyvin rajallinen skaalausalue ilman, että sinun on vaihdettava toiseen suunnitelmaan.
  • Käyttäjien hallinta: Yritysten VPN:t tarjoavat keskitetyn kojelaudan tai ohjelmistopaketin, jonka avulla yrityksen toimiva johtaja voi hallita verkkoa ja kunkin laitteen käyttöä.

Kuinka perustaa VPN pienyritykselle?

Voit määrittää VPN:n pienyritykselle näillä helpoilla vaiheilla:

Vaihe 1) Käytä laiteyhteyksiä, dataa, nopeutta, käytön laajuutta ja kohdesijaintia koskevia tarpeitasi.

Vaihe 2) Valitse maineikas VPN, jolla on asianmukainen salaus, suojausstandardit, protokolla ja muut budjettiisi sopivat ominaisuudet.

Vaihe 3) Valitse VPN-protokolla

Vaihe 4) Asenna VPN-ohjelmisto asiaankuuluviin laitteisiin.

Mitä minun pitäisi etsiä yritys-VPN:stä?

Pienyritysten VPN-palvelussa on oltava erityisominaisuudet, testatut tietosuojakäytännöt ja parhaat mahdolliset salausstandardit.

Tässä ovat tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon etsiessään yritys VPN: tä:

  • Turvallisuus: Pienyrityksen VPN-ratkaisussa tulisi olla vakioturvaominaisuudet, kuten strong-salaus, kill-kytkin, a ei-tukit käytäntö ja kaksivaiheinen todennus.
  • Hotellit: Yrityksen VPN:n on oltava pilvipohjainen sen sijaan, että se olisi itseisännöity. Pilvipalveluiden avulla VPN:n on helpompi skaalata ja hallita useita yhteyksiä eri paikoissa.
  • Ohjauspaneeli: parhaat VPN:t yrityksille on määritetty kojelauta, jonka avulla omistajat voivat hallita useita tilejä ja seurata verkon käyttöä koko organisaatiossa.
  • Sivustosta toiseen: Site-to-Site on liiketoimintalähtöinen ominaisuus, jonka avulla VPN voi luoda tunnelin kahdesta eri sijainnista olevien verkkojen välille.
  • Asteikko: Business VPN:n on oltava valmis skaalautumaan ja kattamaan niin monta työntekijää ja laitetta kuin yritys vaatii.
  • Verkon segmentointi: VPN:ssä tulisi olla segmentointiominaisuus, joka jakaa verkkosi eri osiin kriittisten tietojen ja laitteiden priorisoimiseksi.
  • Asiakaspalvelu: Lopuksi VPN: llä tulisi olla 24/7 asiakastukihenkilöstöä, joka voi kiireellisesti vastata kyselyihin ja käsitellä VPN-ongelmia.

FAQ

Pienyritysten VPN-palveluntarjoajat suojaavat etätyöntekijöitä suojatulla tunnelointiprotokollalla, joka salaa heidän yhteyden. Etätyöntekijät altistuvat usein kyberuhkille ja tietomurroille.

Parhaalla vpn:llä yrityksille tämä uhka on minimoitu. VPN:n sivustojen välinen ominaisuus muodostaa yhteyden työntekijöihin eri paikoista ja tuo heidät yhden suojatun yhteyden alle.

Pienyrityksen tulisi käyttää a Virtual Private Network seuraavissawing tapauksissa:

Arkaluonteisten yritystietojen jakaminen: pienyritykset, jotka tallentavat ja jakavat säännöllisesti arkaluontoisia tietoja, kuten pankkitietokantoja, asiakaslokeja, salasanoja, pääsyä sosiaaliseen mediaan jne.

Julkisen WiFin käyttäminen: Pienyritysten omistajat, joiden on käytettävä julkista WiFi-yhteyttä säännöllisesti ulkokokouksissa tai muista syistä, tarvitsevat VPN:n. Julkiset Wi-Fi-verkot eivät ole turvallisia henkilökohtaiseen käyttöön ja liiketoimintasi suorittamiseen, sillä palvelimet ovat täynnä hakkereita, jotka odottavat hyökkäämistä salaamattomiin verkkoihin.

Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen: Rahatapahtumat tulisi suorittaa vain suojatun verkon kautta. Pankkitiedot ja maksulokit ovat hakkereiden ensisijaisia ​​kohteita. VPN:n avulla rahoitustapahtumasi on suojattu ja piilotettu kolmansilta osapuolilta.

Paras VPN pienyrityksille: Parhaat valinnat!

#1 paras kokonaisuutena

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (16)

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (17)

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (18)6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (19)
VPN-palveluntarjoajaNordVPNExpressVPNSurfsharkAtlas VPN
Palvelinten lukumäärä:5000 +3000 +3200 +750 +
Palvelinmaiden lukumäärä60 +94 +6537
24 / 7 tuki✔️✔️✔️✔️
Maksimi yhteydet65RajoittamatonRajoittamaton
meidän Review Arvioimme VPN:t sellaisten tekijöiden perusteella, kuten nopeus, käyttökokemus, kaistanleveys, tuetut maat, hinnoittelu, ei lokikäytäntöä jne.

Loistava – 9.8

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (20)

Loistava – 9.7

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (21)

Hyvä - 9.6

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (22)

Hyvä - 9.5

6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (23)

Ilmainen kokeilu VPN:t tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta sinun on ensin tilattava 1 kuukauden suunnitelma.30 päivää30 päivää30 päivää30 päivää
LinkkiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksiKokeile nyt ilmaiseksi

Johtopäätös:

Pienet yritykset ovat todennäköisimpiä kyberhyökkäysten, kuten roskapostin, kohteenamails, tietojenkalasteluyritykset ja haitallinen verkkotoiminta. Pienyrityksellä, jolla on rajalliset resurssit, ei ole varaa yksityiseen verkkoon, mutta se voi investoida parhaisiin yritysten VPN-verkkoihin, jotka voivat parantaa verkon turvallisuutta ja suojata arkaluonteisia yritystietoja.

Pienyritysten VPN:t eivät pidä vain ExpressVPN ja NordVPN tarjoavat optimaalisen suojan pienille yrityksille, mutta VPN parantaa myös heidän päivittäistä toimintaansa paremmalla nopeudella ja luotettavalla yhteydellä.

Saatat tykätä:

  • 7 parasta ILMAISTA No-Log VPN:ää (2024)
  • 7 parasta (todella ILMAISTA) VPN:ää Windows PC (2024)
  • 9 parasta (todella ILMAINEN) VPN Androidille (2024)
  • 10 parasta ILMAISTA IP-estäjää (piilota IP-osoite)
  • 7 PARAS YouTube TV VPN: Kuinka huijata sijainti
  • 6 parasta ILMAISTA VPN:ää Kiinalle (testattu ja toimiva vuonna 2024)
  • Kuinka vaihtaa Netflix Maa (alue)
  • 6 parasta ILMAISTA VPN:ää torrentille ja P2P:lle (2024)
6 parasta pienyritysten VPN:ää (2024) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5648

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.